Midsommar!
Jag är uppe själv just nu och har en rabarberpaj i ugnen som är klar vilken sekund som helst. Det luktar otillåtet gott såhär tidigt på dagen.
Egentligen smygstartade jag midsommaren redan igår, om jag ska vara ärlig. Jag och Emil drack cava och käkade kanderade mandlar till fotbollen. En musselpasta slank ner för min egen del också..ett litet mästerverk!
Världens enklaste egentligen, du behöver musslor (jag använde ICA's blåmusslor i lake för jag gillar dom), grädde, scharlottenlök, vitlök, en chili, massa persilja och salt+peppar. Fräs lökarna och chilin försikigt en stund, lägg i musslorna, krydda lite, slå på lite vitt vin (jag tog cava det funkade perfekt) och sedan grädden. Sen när det är precis klart så öser man i 8 kilo persilja, ungefär, rör runt och serverar med pasta och parmesan.
Nu är pajen klar och jag ska käka resten av musslorna lite i smyg.
Egentligen smygstartade jag midsommaren redan igår, om jag ska vara ärlig. Jag och Emil drack cava och käkade kanderade mandlar till fotbollen. En musselpasta slank ner för min egen del också..ett litet mästerverk!
Världens enklaste egentligen, du behöver musslor (jag använde ICA's blåmusslor i lake för jag gillar dom), grädde, scharlottenlök, vitlök, en chili, massa persilja och salt+peppar. Fräs lökarna och chilin försikigt en stund, lägg i musslorna, krydda lite, slå på lite vitt vin (jag tog cava det funkade perfekt) och sedan grädden. Sen när det är precis klart så öser man i 8 kilo persilja, ungefär, rör runt och serverar med pasta och parmesan.
Nu är pajen klar och jag ska käka resten av musslorna lite i smyg.
Kommentarer
Trackback